LIFE AMPHICON."> Vabilo na prvo vseslovensko srečanje udeležencev akcij prenašanja dvoživk | Informacijski center za varstvo dvoživk Slovenije / CKFF LIFE AMPHICON.">

NOVICE

19. 09. 2023

Informacijski center za varstvo dvoživk Slovenije vabi na prvo vseslovensko srečanje udeležencev akcij prenašanja dvoživk v soboto, 14. 10. 2023, ki bo potekalo v okviru projekta LIFE AMPHICON.

Vsem udeležencem akcij se želimo zahvaliti za ves trud in delo, ki ga že vrsto let pomembno prispevajo za ohranjanje populacij dvoživk v svojem lokalnem okolju. Veselimo se, da se bomo lahko srečali oziroma spoznali v živo, izmenjali mnenja, ideje, dobre prakse, znanja in izkušnje o ohranjanju dvoživk v Sloveniji.

Srečanje bo v soboto, 14. 10. 2023, ob 15. uri na turistični kmetiji Eko turizem Pri Starem Mlinu na naslovu Šentjanž nad Štorami 1, Štore.

Če želite, ste lepo vabljeni, da vašo akcijo prenašanja dvoživk, rezultate leta 2023, izkušnje, izzive in delo na terenu predstavite na srečanju. Predviden čas za posamezno predstavitev je 10 minut. Prosimo vas za kratek povzetek predavanja, ki bo hkrati služil za objavo v letnem novičniku Regljač, kjer vsako leto predstavljamo aktivnosti povezane z varstvom dvoživk in njihovih habitatov. Predviden rok oddaje povzetka je dva tedna pred dogodkom (petek, 29. 9. 2023).

Za lažjo in boljšo organizacijo dogodka vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite – prijava udeležbe – do ponedeljka, 25. 9. 2023.

Veseli bomo vaše udeležbe!

VABILO